طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

به گزارش جعبه مهر، این سالاد رنگارنگ را با سس عسل و آبلیمو تکمیل کنید. می توانید از دانه های پخته و آماده ذرت هم برای تهیه این سالاد بهره ببرید. حدود 2 پیمانه ذرت دانه شده و پخته برای این دستور غذا احتیاج دارید.

طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز

ذرت - 3 عدد

گوجه گیلاسی - 400 گرم

کاهوی تازه - 2 دسته

لوبیا قرمز پخته -400 گرم

پیاز قرمز- یک عدد کوچک

گشنیز خرد شده - نصف پیمانه

لیمو ترش - یک عدد

عسل - یک قاشق چای خوری

روغن زیتون بکر - یک سوم پیمانه

طرز تهیه:

1- برای درست کردن این سالاد خوشمزه و آسان، لوبیا قرمز و ذرت را از قبل بپزید و یا از کنسرو آن ها بهره ببرید.

2- گشنیز و کاهو را خرد کنید.

3- پیاز را نگینی خرد کنید و گوجه گیلاسی را از وسط برش بزنید.

4- عسل را به همراه روغن زیتون و آب لیمو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست گردد.

5- همه مواد سالاد را داخل ظرفی بریزید و با هم مخلوط کنید و در آخر سس را روی سالاد بریزید و داخل یخچال بگذارید تا خنک گردد.

6- برای تزیین سالاد از گشنیز خرد شده بهره ببرید.

مجله کامپیوتر: مجله کامپیوتر: هر چی در مورد تکنولوژی و کامپیوتر بخوای بدونی اینجا هست

تایلند: تایلند: سفر به کشور زیباییهای جنوب شرق آسیا، بانکوک، پوکت، پاتایا، سامویی، کرابی

منبع: گردشبان
انتشار: 20 مرداد 1400 بروزرسانی: 20 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 6413

به "طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید