طرز تهیه کوکو گردو و گوشت

به گزارش جعبه مهر، پایه اصلی این غذا گردو می باشد که می توان از خواص مهم گردو به داشتن مس که برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن مفید است و اسید فولیک و فسفر نام برد، اما با خوردن گردو بیماری های قلبی عروقی کاهش پیدا می نماید و از بروز سرطان ها پیشگیری می نماید.

طرز تهیه کوکو گردو و گوشت

کوکو گردو و گوشت که یک غذایی بسیار خوشمزه و مجلسی می باشد که از گردوی آسیاب شده به همراه گوشت چرخ نموده تهیه می گردد شما برای چسبندگی بیشتر می توانید سیب زمینی یا برنج بهره ببرید.

ولی پایه اصلی این غذا گردو می باشد که می توان از خواص مهم گردو به داشتن مس که برای بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن مفید است و اسید فولیک و فسفر نام برد، اما با خوردن گردو بیماری های قلبی عروقی کاهش پیدا می نماید و از بروز سرطان ها پیشگیری می نماید.

شما می توانید کوکو گردو و گوشت را با نان و یا برنج به نام وعده اصلی تهیه کنید.

گردو 250 گرم

پیاز 1 عدد

تخم مرغ 3 عدد

گوشت چرخ نموده 250 گرم

سیب زمینی 1 عدد

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

پیاز را پوست گرفته و آبش را گرفته تا مانع شل شدن کوکو گردد. سیب زمینی را هم رنده بزنید و آبش را بگیرید. گردو ها را آسیاب ریز بزنید و کنار بگذارید.

داخل یک کاسه گوشت به همراه سیب زمینی و پیاز و گردو و ادویه ها مخلوط کنید و آغاز به ورز دادن مواد کنید تا کاملا منسجم شوند می توانید وقتی مواد کوکو حالت گرفته آن را 100 بار داخل کاسه کوبیده تا در هنگام سرخ کردن وا نرود.

بعلت داشتن گردو این کوکو روغن را سریع به خودش جذب می نماید پس به میزان روغن داخل تابه ریخته و از مواد کوکو با قاشق بردارید و داخل تابه سرخ کنید، چون گردو زود می سوزد برای اینکه کوکو ها زود پخته شوند درب تابه را گذاشته تا خودش را کمی بگیرد سپس کوکو ها را پشت و رو کنید تا کاملا سرخ گردد بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج گردد. کوکو گردو و گوشت حاضر است آن را تزئین کنید. نوش جان

می توانید بجای سیب زمینی 1 پیمانه برنج پخته شده اضافه کنید.

اگر مایه کوکو خیلی شل بود می توانید از پودر سوخاری یا کمی آرد بهره ببرید.

اگر زمان کافی برای تهیه کوکو گردو و گوشت دارید می توانید مایه را کمی در یخچال گذاشته تا استراحت کند.

می توانید از میزانی سبزی معطر هم در این کوکو گردو بهره ببرید.

دقت کنید میزان گردو و گوشت باید یکسان باشد.

رنگ کوکو به علت داشتن گردو قهوه ای تیره می گردد.

میزان آسیاب گردو نباید خیلی ریز باشد وگرنه به روغن می افتد.

کوکو اصلا بوی تخم مرغ نمی دهد پس اگر احتیاج بود و مواد چسبندگی نداشت می توانید یکی دیگر اضافه کنید.

منبع: پارسی دی

دور زمین: دور زمین | سفر به دور زمین هیچوقت اینقدر آسون نبوده! تور ارزان، تور لحظه آخری، اروپا، تور تایلند، تور مالزی، تور دبی، تور ترکیه

منبع: فرادید
انتشار: 30 مرداد 1400 بروزرسانی: 30 مرداد 1400 گردآورنده: mehrbox.ir شناسه مطلب: 10825

به "طرز تهیه کوکو گردو و گوشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو گردو و گوشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید